Všechny platby u nás jsou zdarma. Doprava zdarma při nákupu nad 4 600,- Kč Doručení do 48 hodin (v pracovní dny) v celé ČR.

Výcvikový obojek Chameleon III B - tři velikosti pro všechna plemena a velikosti psů

🚨 Revoluční obojek pro vašeho psa! 🚨

Proměňte každou procházku v okamžik dokonalého porozumění a harmonie! 🐾✨

Máte problémy s výcvikem svého čtyřnohého přítele? 🐕 Představujeme Chameleon III B - nejpokročilejší výcvikový obojek na trhu, který skutečně rozumí potřebám vašeho psa.

Tento obojek je navržen tak, aby poskytoval maximální pohodlí a účinnost pro všechna plemena a velikosti psů. Ať už máte malého městského společníka 🐩 nebo velkého ochranářského psa 🐕‍🦺, Chameleon III B se přizpůsobí každému z nich. Díky elastickému pásu a jedinečným kontaktním bodům zajišťuje bezpečné a pohodlné nošení.

Zapomeňte na to, že byste se snažili svého psa ovládat - s Chameleonem III B se výcvik stane radostí pro vás oba. 🎉 Investujte do budoucnosti svého psa a proměňte každou procházku v zážitek plný radosti a porozumění. ❤️🐶

Máte psa, ale nedaří se vám ho vycvičit? Možná jste již zjistili, že ne všechny obojky vyhovují potřebám vašeho čtyřnohého přítele.

Proto představujeme Chameleon III B - revoluční výcvikový obojek určený pro všechna plemena a velikosti. Představte si obojek, který nejen dokonale padne, ale je také vyroben s ohledem na maximální pohodlí a efektivitu výcviku.

Chameleon III B se dodává ve třech různých velikostech, takže je vhodný pro každého psa bez ohledu na jeho velikost nebo plemeno. Díky elastickému pásu nabízí vždy pohodlné a bezpečné nošení.

Zde je stručný přehled velikostí:

🐾 Malý - 20 cm (8 palců)

  • Rozměry: 195 x 28 x 18 mm (7,68 x 1,1 x 0,7 palce)
  • Hmotnost: 104 g (3,67 oz)
  • Kontaktní místa: Ideální pro menší plemena, která potřebují diskrétnost a pohodlí.

🐾 Střední - 26 cm (10 palců)

  • Rozměry: 262 x 28 x 18 mm (10,31 x 1,1 x 0,7 palce)
  • Hmotnost: 126 g (4,44 oz)
  • Kontaktní místa: Ideální pro středně velké psy, kteří potřebují více kontaktních bodů pro efektivní komunikaci.

🐾 Velký - 33 cm (13 palců)

  • Rozměry: 329 x 28 x 18 mm (12,95 x 1,1 x 0,7 palce)
  • Hmotnost: 147 g (5,18 oz)
  • Kontaktní místa: Určeno pro velká plemena, která potřebují maximální funkčnost.

Díky těmto třem velikostem zaručuje Chameleon III B pohodlí a efektivitu pro každého psa, od nejmenšího po největšího. Každá velikost je vybavena elastickým páskem pro dokonalé přizpůsobení, takže se již nemusíte obávat, zda je obojek příliš těsný nebo příliš volný. 🐾👌

Proč si vybrat Chameleon III B? Je to kombinace kvality, pohodlí a efektivity, která povýší výcvik vašeho psa na vyšší úroveň. 🏆

Investujte do budoucnosti svého psa ještě dnes a zpříjemněte si výcvik pro oba! 🐕💪

Pokud vám tento příspěvek pomohl, neváhejte se o něj podělit s ostatními majiteli psů! Dejte jim vědět, že cesta k dobře vycvičenému a spokojenému psovi může být jednodušší, než si myslí. 🌟